Jul i Tivoli 2015

Flere stemningsbilleder kan ses nederst på siden.

5 store og smukke Elisakurve blev flettet til Restaurant Nimb i Tivoli til julen i 2015.

Tivoli er verdenskendt for sine mange smukke blomsterarrangementer og beplantninger i haven, som gennem sæsonen hele tiden forandrer sig.

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at i anledningen julen 2015, er der nu blevet tilføjet 5 utrolig smukke pilekurve som nu pryder indgangen til restaurant Nimb i Tivoli.

Luise Ortmann, Executive florist for Tivoli, havde nogle smukke visioner og ønsker til en fornyelse foran restaurant Nimb i Tivoli til julen, hvori pilen skulle være det gennemgående tema for fornyelsen.

Ud fra ønskerne til kurves form, facon og stabilitet tog projektet sin spændende begyndelse. Ud af vores 29 forskellige pilesorter blev pilesorten Bleu udvalgt til kurvene. Pilesorten Bleu fremstår meget elegant i sine blågrønne farver, og giver et meget smukt, og samtidig et let udseende til de store kurve.

Det er blevet til 5 meget smukke pilekurve. Kurvene er 150 cm høje. Alle kurvene er ens, da ønsket var at kurvene skal anvendes til forskellige arrangementer både ude og inde.

Kurvene står flot nu julepyntet udenfor restaurant Nimb. Beplantningerne i kurvene vil løbende blive udskiftet, så beplantningen altid fremstår frisk og frodigt til de forskellige sæsoner.

Dette spændende pileprojekt, er også medvirkende til at vise de mange muligheder der er for skabelsen af noget helt unikt, hvor fokussen er sat på dansk pil, kvalitet, håndværk og design. Kurvene viser også lidt større muligheder for at man kan kreere noget helt andet og nyt – bare ideen er der. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi vil naturligvis gerne opfordre alle der har mulighed for det, til også næste gang Tivoli besøges, at se de smukke kurve, og opleve de mange forandringer kurvene gennemgår i løbet af året.