Hesten 2014

Flere stemningsbilleder kan ses nederst på siden.

En hest i fuld størrelse blev flettet i pil til Butik Paradiset.

Det er altid meget spændende at tage nye udfordringer op.

Gennem årene har vi lavet flere spændende projekter til Pia Jørgensen som har butik Paradiset. Pia er et meget kreativt menneske, og har mange gode ideer til hvad hun kunne tænke sig at få lavet.

Pia havde nu et ønske om at få flettet en hest. Ikke bare en lille hest, men en hest i fuld størrelse som også skulle se ud som om den var i bevægelse. Hesten skulle stå udenfor og foran gården som et smukt varetegn. Var det mon muligt at denne drøm kunne gå i opfyldelse?

Ud fra ønskerne til hestens anvendelse, størrelse, facon og stabilitet blev der specialfremstillet et jernstativ som grundmodel, som dermed kunne opfylde alle betingelserne for ønsket om så stor en skulptur som også skulle kunne stå fast og stabilt i alt slag vejr.

Ønsket var at hesten skulle være brun som hendes egen hest, og meget naturtro. Pilesorten Rød Americanna blev anvendt til flettet i hesten, og Kaspisk dugpil blev tilføjet i manken.

Dette spændende pileprojekt, er medvirkende til at vise de mange muligheder der er for skabelsen af noget anderledes, hvor fokussen er sat på dansk pil, kvalitet, håndværk og design. Hesten viser også forskellige muligheder for at man kan kreere noget nyt – bare ideen er der. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Den smukke hest kan opleves foran Butik Paradiset på Kvinderupvej 17, 3550 Slangerup.