Pilehegn.

Flere billeder af pilehegn kan ses nederst på siden.

Pilehegn

Pilehegn. Vi har specialiseret os i dyrkning af pil til mange forskellige formål. Al vores pil er fra egne arealer som er økologisk dyrket, usprøjtet og statskontrolleret.

Pilen er et mangfoldigt naturmateriale, som har utrolig mange spændende anvendelsesmuligheder, samtidig er det en meget miljøvenlig løsning.

Pilen anvendes både som levende og “dødt” hegn af private, institutioner, skoler, dekoratører, anlægsgartnere, designere, havearkitekter, udstillere, mm.

Lodret og vandret pileflethegn, kan laves i et utal af variationer. Det er et let, elegant og skærmende pilehegn, som skaber en unik atmosfære og harmoni i haven eller omkring anlægget.

Som levende hegn, står pilehegnet grønt og frodigt om sommeren. Det er et flot og dekorativt pilehegn hele året, som passer smukt og naturligt ind i ethvert miljø.

Uanset hvilken løsning man vælger, forvandler det hurtigt og let omgivelserne til en hel ny og spændende oplevelse.

Du kan finde yderligere informationer og inspiration omkring vores forskellige pileflethegn ved at klikke på menupunkterne i venstre side.

For yderligere information vedrørende vores priser på vores produkter til de forskellige pilehegn,  se venligst vores prisliste.

Kan du ikke finde den løsning du har i tankerne er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 21 69 84 88, hvor vi gerne hjælper med råd og vejledning til netop dit projekt.