Flet selv pilehegn

Flere billeder af flet selv pilehegn kan ses nederst på siden.
Du kan også se en video af opsætningen af et vandret pilehegn.

 

Pil til flet selv

Hvis du gerne selv vil flette dit pilehegn kan vi levere pilen og stolper dertil. Vi hjælper naturligvis også gerne med råd og vejledning. Al vores pil til hegn er 3- årig fra egne arealer, som er økologisk dyrket.

Det er både let og ligetil at flette sit eget pilehegn. Med flet selv pil er alle muligheder åbne.

Kun fantasien sætter grænser!

Kilde: Gør Det Selv.

Anvendelsesmuligheder

Om pile hegnet skal være et højt vandret, eller lodret pileflethegn, eller måske en enkelt adskillelse ind til naboen, en buet hyggekrog i haven, et lille højbed omkring f.eks. urtehaven, eller andet, er det både let og ligetil at flette sit eget pilehegn.

Til vandret flettet hegn anbefaler vi at anvende stolper af eg eller lærk, der fra naturens side er yderst modstandsdygtig overfor råd og svamp, samtidig har egetræ en lang holdbarhed.

For yderligere inspiration kan der ses flere billedeeksempler under menupunktet : Vandret Pilehegn. 
samt under menupunktet: Lodret Pilehegn.

Pil til flet selv leveres i bundter på 1 m2. F.eks. dækker 1 m2 et hegn på 2 m i længden og 50 cm. i højden. Pil til lodret pileflethegn er afhængig af hvilken tykkelse på pilen man ønsker, og hvor højt hegnet skal være.

Pil kan bestilles hele året.

Ved køb af pil til flet selv pilehegn medfølger der udførlig flettevejledning.

Vi hjælper naturligvis også gerne med råd og vejledning til udvikling af mange nye og spændende projekter. For nærmere information, er du er velkommen til at ringe til os på Tlf.: 21 69 84 88.

For yderligere information vedrørende vores priser på 3-års pilestokke til flet selv og stolper, se venligst vores prisliste.