Vandret pilehegn.

Vandret Pilehegn

Vandret Pileflethegn

Vandret flettet pilehegn er en flot og naturlig løsning, og kan laves i den bredde og højde man ønsker sig. Pilestokkene er fleksible, og velegnet til både lige og buede hegn.

Vi anvender udelukkende 3 års pilestokke til vandret flet.

Vi anbefaler, at der bruges 3 års pilestokke, da 1 og 2 års pilestokke har en betydelig reduceret holdbarhed. Desuden høstes al vores pil i vintermånederne, så man er sikker på at pilen er i hvile. Hvis pilen er høstet efter den er gået i vækst, risikere man at barken hurtigere kan løsne sig, og det reducere hegnets holdbarhed betydeligt.

vandret hegn

Anvendelsesmuligheder

Vandret pileflet har helt optimale anvendelsesmuligheder. Der findes et utal af kombinationer, idet pilen med sin smidighed lader sig tilpasse alle former for terræn på større og mindre arealer.

Vandret pilehegn er et enkelt og samtidig et meget elegant og dekorativt hegn, som tilføjer en hel unik harmoni og atmosfære i et smukt samspil med de naturlige omgivelser.

Det er også et smukt, let og solidt hegn, som både giver god læ og afskærmning, da vinden kun siver svagt igennem hegnet. Der dannes derfor ikke noget vakuum / turbulens- og vinden tvinges ikke over hegnet.

Vandret pilehegn flettes på stedet efter kurveflet teknikken. Hegnet kan skræddersyes efter behov og ønske, og ingen opgaver er for små eller store. Du kan også vælge selv at flettet hegnet. Se under punktet: Flet selv Pilehegn

Som stolper anvenders flere træsorter, bl. a. egetræ eller lærk. Det er vigtigt at anvende stolper i den rigtige længde til hegnet. Eksempelvis skal der anvendes stolper på min. 180 cm. til et hegn på 110 cm. og stolper på 250 cm. til et hegn på max. 170 cm. Stolperne kan graves ned, men det er nemmest at "slå" dem ned med et Ramslag. Det der er afgørende for stolpernes længde, er jordens konsistens og hvor vindudsat hegnet vil være.

vandret hegn

Behandling af Pilehegn

Pilen er et naturmateriale, og kræver ikke behandling.

Husk endelig at der absolut ikke må bruges rå linolie på pilen - det gør mere skade end gavn. Den rå linolie giver basis for svampe og mikroorganismers vækst. Det hjælper heller ikke at blande terpentin eller andre opløsningsmidler i linolien.

Ønsker du hjælp til hel eller delvis opsætning af et pileflethegn, er du velkommen til at ringe til os på tlf: 21 69 84 88, og få et uforpligtende tilbud.

For yderligere information vedrørende vores priser på 3-års pilestokke og ege-stolper, se venligst vores prisliste

  

 

  

   

   

   

  

 

  

  

  

   

   

  

 

  

  

   

  

  

  

vandret pilehegn   vandret pilehegn

  

   

  

   

vandret hegn

vandret pilehegn   vandret pilehegn   vandret pilehegn

vandret pilehegn    vandret pilehegn   vandret pilehegn

vandret pilehegn

   

Til top af siden