Selvhøstning af pil.

Selvhøst for sæsonnen 2018/19.

Selvhøst Selvhøst Selvhøst


OBS! Der vil desværre ikke blive afholdt selvhøst i sæsonnen 2018/19.


    Maglehøjgård er belligende i den skønne nordsjællandske natur på Arrenæs ved Frederiksværk, omkranset af Arresøen. På vores pilemark er der nu sat over 1.000.000 moderplanter med 29 forskellige sorter.

 Vi har 3 forskellige slags båndpil, som er særdeles velegnet til pilehegn, hytter, læ og afskærmning ved terrasse, bålplads, kompost, hyggekroge, samt til højbede m.m. 

Al vores pil er økologisk dyrket og statskontrolleret.

Reserver dagen og kom op og få en hel speciel naturoplevelse i de smukke omgivelser ved Arresøen i fællesskab med andre pileinteresserede, hvor der på denne dejlige vinterdag er sat fokus på at høste, sortere og bundte din egen pil. Her er rig mulighed for at få mange forskellige og smukke kurvepil med hjem, da de forskellige pilesorter har mange særegne egenskaber og farver til forskellige formål i flettearbejdet.

OBS: Husk at medbringe en god beskærsaks og eventuelt et ørnenæb eller lignende til de tykke pile, noget varmt arbejdstøj, samt tape til at bundte pilen med.

Til  de små pauser kan du medbringe kaffe, the, vand, en lille madpakke eller andet som du kan nyde i vores fasanvoliere i pilemarken.

Pilen koster 15 kr. pr. kg.

Bleu, Leichestershire Dix, Purpurea og Carl Jensen koster 20 kr. pr. kg.


Selvhøst

Noget af det første pil der blev høstet. Et utroligt flot farvespil.

Selhøst

En lidt kølig men frisk morgenstund, hvor Henrik kører nogle af de glade deltagere ned til selvhøsten.

Selvhøst

Nogle dejlige dage med selvhøst, hvor der var godt gang i klipperiet. De små kaffepauser og frokosten foregik i fasanvolieren, hvor pilesnakken gik lystigt hen over bordene.

O B S ! Ingen selvhøst i sæsonnen 2018/19.

Tilmelding er nødvendig, da deltagerantallet skal tilpasses de enkelte dage. Tilmeld dig herunder:
HUSK at alle felter med * skal udfyldes.
Når du har trykket på "SEND" knappen, modtager du straks din bekræftelse på tilmeldingen.