Lodret pilehegn

Lodret pilehegn

Lodret Pileflethegn

Lodret pilehegn kan laves i et utal af kombinationer. Det er et smukt, elegant og skærmende pileflethegn med et let udseende, som skaber en unik atmosfære og harmoni overalt.

Vi anvender udelukkende 3 års pilestokke til lodret flettede hegn. Al vores pil til hegn bliver lagertørret i et år inden de anvendes i vores hegnsektioner. Det sikre at pilestokkene bibeholder deres form, og flettet ikke bliver løst.

Vi anbefaler at der bruges 3 års pilestokke, da 1 og 2 års pilestokke har en betydelig reduceret holdbarhed. Desuden høstes al vores pil i vintermånederne, så vi er sikker på at pilen er i hvile. Hvis pilen er høstet efter den er gået i vækst, risikerer man at barken hurtigere kan løsne sig, og det reducerer hegnets holdbarhed betydeligt.

Pilen bliver flettet over rundjern på 10 mm., og fladjern på højkant i top og bund af hensyn til formstabillitet, og sidestykkerne er lavet af 5 x 30 mm. fladjern. Der er lavet huller i sidestykkerne til opsætningen af hegnsektionerne direkte på træstolperne. Derved opnåes en smuk visuel helhed i hegnet.
Desuden har pilehegnet en god og solid formstabilitet med stor styrke og en lang holdbarhed.
Disse hegnssektioner kan skræddersyes efter behov og ønske.

Anvendelsesmuligheder

Der er mange muligheder med lodret flet og vi er behjælpelige med løsningsforslag der måtte passe netop til dit projekt.

Lodret pilehegn er et smukt, let og samtidig et solidt hegn, som både giver læ og afskærmning, da vinden kun siver svagt igennem hegnet. Der dannes derfor ikke noget vakuum / turbulens på bagsiden af hegnet og er derfor perfekt til afskærmning.

Arresø Pil hegn fås i sorterne Kanelpil, Engelsk Viminalis og Klon 183.

Dimensioner

Vi har 3 standardhøjder og 2 standardbedder på vores lodrette pilesektioner:

 H = 177 cm
 H = 143 cm
 H = 109 cm

 B = 1,0 m eller 1,2 m.

Da standard sektioner ikke altid passer til ens behov, fremstilles andre dimensioner og låger alt efter behov, mål og ønske.
 
Ønskes der hjælp til  hel eller delvis opsætning af et pilehegn, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 21 69 84 88, og få et uforpligtende tilbud.

For yderligere information vedrørende vores priser på færdiglavet lodrette sektioner, se venligst vores Prisliste

  

  

  

  

     

fd  

  

     

  

  

  

  

    

  

     

  

    

  

     

  

  

Til top af siden