Pileflet som kunst

Kunst med pil

Billedgalleri

Pileflethegn

En smuk løsning til den nye urtehave eller terrasse, der kan laves i nøjagtig den højde, bredde og form man ønsker sig.

Brusekabine

Et dejligt "Pilebrus" i haven, er både en ny og spændende ide´, som kan benyttes hele året. At kunne nyde solopgangen under vandets blide stråler, er en skøn og smuk harmoni med naturen. Kan man næsten få en bedre start på dagen.

Labyrint

Denne fine pilelayrint er flettet i børnehaven Spilloppen i Greve. Der er anvendt kanelpil i bunden, og som topkant er der brugt Rød Americanner. Her har børnene mange sjove timer sammen, og personalet har samtidig det fulde overblik med børnene.

Pileopsats Denne smukke pileopsats kan laves i mange forskellige varianter og farver.
Rosenkurv En smuk og fantasifuld og stor rosenkurv som tager sig flot ud i en forhave.
Pileopsats Pileopsatser i både krukker eller plantet direkte i jorden, kan varieres i mange forskellige varianter og farver.
Pilestol En flot pilestol lavet i 3-års pil som passer så hyggeligt til terrassen.
Labyrint

Med en spændende kombination af buet og lige sider, vil dette vandrette pilehegn komme til at danne en smuk ramme om Rododendrumbedet.

Flethegn som bed

Pileflethegnet danner her en smuk ramme om havebedet. Det lille højbed udtrykker en smuk harmoni i haven, og understreger den fælles naturlige baggrund. Pilestokkene er meget fleksible, og er lige velegnet til buede som lige hegn.

Flethegn mellem huse

En flot løsning for afskærmning på et lille stykke ind til naboen.

Flethegn som bed

Pileflethegnet, som her er flettet med Rød Belgier og Kaspisk Dugpil, tilføjer det lille højbed en hel ny og spændende dimention i haven.

Pil som indkransning

En flot indkransning af haven med levende pil lavet i smukke buer.

Pilehytte til børn

2 skønne junglehytter med forskellige udformninger. Tunnelen som forbinder de to hytter, giver børnene masser af udfordringer og spændende oplevelser i deres lege. Vi har fyldt bunden med flis, så børnene frit kan tumle rundt på det bløde underlag, og samtidig holde sig tørre.

kompostbeholder

Kompostbeholderen her, kan hurtigt forvandle den lidt kedelige kompostbunke til at blive en smuk og dekorativ del af haven.

viftehegn

Flot er denne variation til et levende pilehegn. Dette pilehegn kan laves både som store og små buer, og med flere i forlængelse af hinanden. Måske sat i en rundkreds, som indkrandser et lille blomster eller urtebed, eller som en levende hyggekrog i haven.

Henriks stol

Henrik designede sin helt egen pilestol, så inspirationshaven og solnedgangen kan nydes i fulde drag. Der er anvendt Klon 183, Daphnoides samt Bleu til dette projekt.

Henriks stol

Henriks stol med et kik til pilehytten, og en anden form for kompostbeholder i baggrunden, som ikke fylder så meget, men i stedet udnytter højden.

Espalie Dette flotte espalie er flettet med pilesorten Daphnoides, som om vinteren står med meget smukke sølvglinsende gæslinger. Den røde farve giver en flot effekt til steenbelægningen.

Til top af siden