Flettekurser.

Flettekurser

Fra januar 2003 vil Maglehøjhgård fremover danne ramme omkring de kurser der afholdes hos Arresø Pil. Maglehøjgård er beliggende i den skønne nordsjællandske natur på Arrenæs ved Frederiksværk, hvorfra der er let adgang til den smukke omkringliggende natur og vores pilemarker.

Vi tilbyder kurser med forskellige temaer. På vores pilemarker er der 29 forskellige pilesorter, som er velegnet til både kurveflet og hegn.

Vi har indrettet et hyggeligt pileværksted i en af de tidligere staldbygninger, og har allerede nu flere projekter i tankerne.

På kursusdagene er der mulighed for at flette inde i pileværkstedet, men også ude under åben himmel hvor vi befinder os midt i den smukke natur på Arrenæs med udsigt over Arresøen.

Arranger jeres eget kursus

Der er også mulighed for selv at arrangere et 2 -dages flettekursus. Kurser arrangeres både for firmaer, skoler, institutioner,virksomheder såvel som hos private, hvor både begyndere, let øvede og øvede kan deltage.

Der skal bare være et lokale på min. 40m2 til rådighed hvis kurset afholdes indendørs. Vi aftaler individuelt hvilket tema der skal indgå i kurset. Vores underviser medbringer selv pil og værtøj til alle kursisterne, samt kurve, bøger og mm. til inspiriration. Der kan max. deltage 12 personer til disse arrangementer.

Hvis I mangler et egnet lokale, vil det være mulighed for at afholde arrangementet i pileværkstedet på Maglehøjgård.

Pris inkl. materialer: 700,-kr. pr. person.

Til toppen